Jeg hedder Sandra og er 27 år og dette er min personlige blog om livet med en psykisk sygdom.

I sommeren 2015 blev jeg sygemeldt fra mit daværende arbejde med det som kaldes, en stress relateret depression af svær grad. Sygemeldingen, som i starten var tiltænkt at skulle vare 10 dage, blev til adskillige måneder og som tiden går såvel gjorde også mit arbejde og tilbage stod jeg uden job og med en depression, som jeg aldrig troede jeg skulle komme ud af. Men, man skal aldrig sige aldrig og de efterfølgende år blev derfor min kamp om at få det godt igen.

Listen af behandlinger jeg har været igennem, – medicinske såvel som alternative, er meget lang. Jeg vil ikke remse dem op her, dem kan i selv blive klogere på i indlæggene på min profil, men lad os bare sige, at jeg har prøvet rigtig mange ting, som jeg desværre ikke følte gav den store effekt. Derfor valgte jeg i 2017 at raskmelde mig selv, hvilket var uundgåeligt hvis man som i mit tilfælde ønskede at starte studie, og så begyndte jeg på Ergoterapeut uddannelsen på Københavns Professionshøjskole (aka: Metropol).

2,5 års sygemelding sætter dog sine spor og at indlede et nyt kapitel var på ingen måde ligeud ad landevejen, i hvert fald ikke for mig. Så da jeg færdiggjorde mit 2. semester på studiet, som vitterligt havde kostet mig blod, sved og adskilligere tårer nok til at åbne min egen svømmehal, oprettede jeg i 2018 denne blog.

Bloggens formål, og selve grunden til dens eksistens, er at give dig en større indsigt i mit liv, så du, såvel som jeg selv, kan få en bedre forståelse for, hvad det er jeg går igennem og hvorfor jeg har det som jeg har det.
Jeg ved godt at ordene, der står på skærmen, til tider kan være ubehagelige at læse, men prøv venligst at lade være med at dømme mig. Jeg har tværet mine bekymringer, ængstelser og meget mørke tanker ud på denne kridhvide skræm, men jeg har ikke gjort det uanfægtet, og jeg ved at nogle af tingene kan være vanskelige at forstå og endnu svære at gøre sig klog på. Af en og samme grund betyder det rigtig meget for mig, at du tager dig tiden til at prøve – Tusind tak fordi du læser med!

“ The strongest people are not those who show strength in front of us but those who win battles we know nothing about. ”