INDLÆG

Det er onsdag den 15. april, men for mit vedkommende kunne det lige så vel havde været, en hvilket som helst anden dag i ugen. Jeg har ikke længere nogen tidsfornemmelse og dagene smelter egentlig bare sammen. Jeg er, ligesom tusindvis af andre danskerer, blevet fanget i Corona isolationen (eller som jeg kalder den, Corona…Læs videre “Det er ikke kun det fysiske af vores krop, som påvirkes af virussen, det er også det psykiske.”

På nuværende tidspunkt er jeg igang med et praktik forløb i forbindelse med mit 6. semester på uddannelsen. Praktikperioden er på 10 uger og jeg er igang med min 7. uge. De sidste 7 uger føles som de sværeste i mit liv. Dagene op til praktik start var hektiske, kaotiske og forfærdelige. Jeg havde netop…Læs videre “Når stressen presser én derud, hvor det ikke er sjovt at være, så husk at stop op og se, hvor langt du rent faktisk er kommet.”

Jeg skrev engang et indlæg med et digt omkring mit liv. Nu er jeg endelig blevet klar til at tilføje endnu et par vers til digtet. It seemed like my life were without feelings called love, but then I remembered I have a feeling sort of. Cause I got friends who deserve diamonds as big as…Læs videre “Her er jeg nu – En fortsættelse fra et tidligere indlæg”