Dreams are our escape from reality.

Kategorier Mit liv lige nu

Nogle gange, når jeg lukker øjnene, så drømmer jeg mig til et andet sted. Et sted, hvor jeg hører mere hjemme, et sted, hvor jeg gør andre mere glad, et sted, hvor jeg selv er mere glad, et sted, hvor jeg har det godt. Et sted med to arme og to ben. Arme og ben, som fungerer, men som ikke er mine egne. Arme og ben hvis krop jeg kan erobre. Og så tænker jeg for mig selv, om mit hjem nogensinde bliver et godt sted at være…
Så står jeg der, uden hoved, ben eller arme og føler mig helt tom indeni. Som om min torso kun er en skal rummende en lille bitte sjæl og så føler jeg endelig, at jeg kan give helt slip fordi jeg ved, at næste gang jeg lukker øjnene og lader dem hvile tungt og mørkt på de forgrædte kinder, så er det velvidende, at mine øjne forbliver lukkede. At min sjæl har fundet et nyt hjem, en ny krop at bo i.

August 2020

Når jeg læser noter på min telefon, som den ovenstående, så kan det nogle gange komme bag på mig, hvor svært jeg stadig kan have det. At så dystre tanker stadig kan plage mit indre, men så er det jeg husker mig selv på, at det er fortid. At hvert nyt skridt jeg tager, er ét skridt i den rigtige retning. At livet er hårdt, men at jeg har accepteret det og lært at leve med det og ikke mindst lært, at navigere i de aller hårdeste tider. At mine nederlag ikke er dem, som definerer mig og at mine kampe kun gør mig stærkere. Nu ser jeg endelig en fremtid, hvilket jeg ikke har kunnet se i meget meget lang tid, og den fremtid er en fremtid, som jeg ønsker at være en del af. Min største styrke i livet er, at jeg har en evne til at overraske mig selv og den evne er så meget værd at kæmpe for.